Як почати гастро-бізнес у Луцьку? У новому проєкті від Молодіжного центру Волині дізнаємось більше про улюблені заклади та тих, хто їх створив.
Гастротур – формат зустрічей, на яких ми будемо говорити про історії представників ресторанного бізнесу в рідненькому Луцьку. Перша зустріч буде з Вадимом Барабухою про його атмосферну кав‘ярню «Цекава» . Вадим Барабуха – підприємець, стендап-комік, резидент і один з засновників «Вільного стендапу». Вадим варить каву майже 10 років! А останні два у власній кав’явні «Цекава». Ідея створення виникла, як тільки він зрозумів, що вичерпав для себе «життя найманого працівника» в типовому ресторані.
Хочеш почути продовження – приходь на подію 9 червня 18:00. Реєстрація – https://cutt.ly/DnhYspf.
Переконайся, що у Луцьку можливо створити успішний бізнес .